Tietoa Pihakirppisrallin osallistujalle.

Mitä sitten tapahtuu?

Ilmoittautumisajan päädyttyä (su 7.5.) laitamme kaikki pihat ja tiedot kartalle. Samalla olemme tiedämme myös millaisella summalla voimme markkinoida ja alamme mainostamaan tapahtumaa.

Mitä minun pitää tehdä ?

Osallistujana sinun on noudettava paketti joka sisältää karttoja ja julisteita Paraisten kirjastosta ma 29.5. jälkeen. Mainitse että olet osallistuja Pihakirppisrallissa niin saat nipun karttoja ja julisteita. Kartat voit jakaa päivän aikana pihallasi. Julisteeseen sinun kuuluu kirjoittaa pihasi numero ja kellonaika mihin alueeseen kuulut. Saat olla kreatiivinen julisteen suhteen, koristele ja piirrä nuolia. Ideana on että kävijät löytävät julisteen avulla pihallesi.

Jaa mielellään tapahtuma Facebookissa. Tapahtuman Facebook-sivu on www.facebook.com/loppisrallykirppisralli/

Saat myös kirjoittaa tapahtuman Facebook-sivulle lisätietoja sekä laittaa kuvia pihastasi, muista mainita pihasi numero.

Tietoja pihasi numerosta saat tältä sivulta ma 29.5. jälkeen.

Muista houkutella naapurisi mukaan!

Useampi piha samalla alueella houkuttelee lisää kävijöitä. Valitettavasti meillä ei ole resursseja seurata osallistumisajan aikana pihojen paikkoja jotta voisimme houkutella lisää osallistujia alueisiin jossa vain muutama mukana. Sinun täytyy itse kiertää ja houkutella naapurisi mukaan.

Jos kysyttävää ota yhteyttä info@kirppisralli.fi